
VOEL JIJ JE ALS EEN VIS IN HET WATER IN EEN SPAANS GEÖRIENTEERDE KEUKEN?
Wij zoeken een zelfstandig werkend kok, culinair architect.
WAT KUN JE VERWACHTEN
Als zelfstandig werkend kok sta jij in het hart van ons bedrijf. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor de dag tot dag processen binnen ons mooie tapasbar. Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van de mise en place, tapas, hoofd-, en nagerechten Tevens ben je samen met het team verantwoordelijk voor het maken van productkeuzes, calculaties, stocklijsten, HACCP controle en het bedenken van het menu.
Bij ons werk je zoveel mogelijk 4 dagen in de week, met overzichtelijke werktijden én ben je ook af en toe een weekend vrij. Wij streven een werkweek na die voor personeel en ons in balans zijn.
WIE BEN JIJ?
Je bent een creatieve kok met passie voor het maken van de lekkerste gerechten. Dit mag met ervaring in Spaanse keukens maar dit is geen must. We leren je alles!
– We zijn opzoek naar iemand die er plezier in heeft om onze gasten te voorzien van heerlijke gerechten en prachtig opgemaakte borden.
– We zoeken een teamplayer die enthousiast is en denkt in oplossingen in plaats van problemen.
– Ook vinden we het fijn dat je meedenkt in het optimaliseren van onze werkprocessen zodat wij, het bedrijf en jijzelf, continu in ontwikkeling blijven!
WERKEN BIJ GAUDI BETEKENT DAT JE:
– Minimaal 4 weken van tevoren weet wanneer je moet werken.
– Regelmatig een weekend vrij bent
– Na het werken niet gelijk naar huis hoeft er is altijd tijd voor een na-borrel met collega’s
– Geen schat aan ervaring hoeft te hebben maar wij je wel alle kansen willen bieden om bij ons bedrijf door te groeien
– Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van externe cursussen op kosten van de zaak
– Een goed salaris ontvangt op basis van ervaring en ver boven de CAO.
WERKEN ALS CULINAIR ARCHITECT?
Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of stuur direct een mail naar info@gaudialmelo.nl